Mi történt a Tungsrammal?
Azt hallottam, hogy átvették a kínaiak, de valaki a GE-t(General Lighting-et) is belekeveri a dologba, az pedig nem kínai, szóval most nem értem a dolgot.
Valakinek ha van türelme kérem magyarázza már el, hogy pontosan mikor, mi és hogy történt.
A Tungsram 100 %-ban a GE Hungary Zrt. tulajdona 1996 óta és jelenleg is, a kínaiaknak maximum annyi köze van hozzá hogy a GE kínai üzemeiből is érkeznek ide alkatrészek amiből itthon készterméket állítanak elő.
A teljes Tungsram történet a tungsram.hu-n!
Köszönöm a választ, de nincs olyan weboldal, hogy tungsram.hu.
A kínai-is dolog onnan jön, hogy minden égőre meg hasonlóra aminek Tungsram neve van, az van ráírva, hogy Made in China.
Gondoltam, hogy a volt nevet felvásárolták, vagy valami és azalatt gyártanak, vagy hasonló.
Köszönöm.
Rosszul tudod van tungsram.hu oldal! Csak beírás után automatikusan átirányít a GE magyar felületére!
Én szakmai szempontból szoktam nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!