Javítható vajon egy Micro SD kártya, ha semmi nem látja?
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy meghibásodott a Micro SD kártyám.
Konkrétan az történt, hogy van egy HTC HD2-es készülékem, amivel adtak egy "Imation 8 GB SDHC Class10" kártyát. Felraktam egy Windows Phone 7.5 rendszert a telóra. Mivel sehol nem írták, hogy a rendszer FIX belső tárhelyként látja a memória kártyát, és nem szabad eltávolítani, így amikor a bátyám megkért rá, hogy cseréljünk kártyát az Ő és az én készülékemben, kivettem a kártyát, és onnantól kezdve a kártya, és a rendszer is "meghalt". A rendszer használhatatlanná vált, nem töltött be, a memória kártya pedig semmit nem csinál. Se androidos teló, se másmilyen oprendszerrel felvértezett telefon nem látja, vagy hibásnak írja, de van olyan, ami "kódot" kér a kártyához. Kártyaolvasó látja ugyan, de azt írja ki, ha rákattintok, hogy "Helyezzen be egy lemezt".
Kérdésem, hogy ezzel lehet még vajon valamit csinálni, vagy dobhatom a kukába?
Ha valaki tud valami okosat írni, kérem tegye meg! :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!