Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Többi lent.

Ez mitől lehet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy 2GB-os MicroSD memóriakártyám. De a telefonom is és a számítógépem is azt jelzi hogy a teljes kapacitása 758MB. Régebben jó volt, mindent tudtam vele csinálni. Ja és rárakni tudok cuccokat, de ha memókariról akarok másolni gépre, akkor azt írja ki, hogy a paraméter nem megfelelő.
2013. ápr. 17. 20:17
 1/4 Vortrex ***** válasza:

Nem tudom pontosan mi okozza (feltehetően valami vírusos alkalmazás hozta magával), de találkoztam már ilyennel.

Az én esetemben rejtett fájlokká alakította a fájlokat, amit persze gépről nem lehet csak úgy elérni. Total Commanderben a Beállítások-on belül a Képernyő beállítások-nál be kell állítani, hogy látszódjanak a rejtett fájlok, így talán le tudod menteni a tartalmát, utána mindenképpen formázni kell.

(Formázás: Sajátgép > Jobb klikk a kártyára > Formázás, lehetőleg 2Gb-ra)

2013. ápr. 17. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Olyan vírust, amire te gondolsz, már kaptam régebben, de attól még ugyanúgy tudtam használni a 2GB-ot. Formáztam már nem is egyszer, de nem segített. (formázásnál is csak 758MB-ra lehet...)
2013. ápr. 18. 18:47
 3/4 Vortrex ***** válasza:

Ahha, akkor az azért lehet, mert a többi ext fájlrendszerben van, amit a windows nem lát, nem kezel, de a mobilod igen.

Akkor tölts le egy Partition Wizard-ot ( [link] és nézd meg, hogy mit lát a program.

Szerintem 2 partíciót fog látni, egyiket ext másikat fat-ba. Az ext-et töröld le, és növeld meg a fat-os partíció méretét

2013. ápr. 18. 19:01
 4/4 A kérdező kommentje:
ok. köszi, megpróbálom...
2013. ápr. 19. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!