Motus pro 10 urban elektromos rollernek melyik az applikációja? (ha van)
Sziasztok!
A kérdésem ahhoz irányulna, hogy vásároltam egy Motus pro 10 urban elektromos rollert amivel teljes mértékben megvagyok elégedve, viszont 1 dolgot észrevettem az pedig az, hogy nem találok hozzá olyan applikációt amivel működnének is a roller beállításai. Emellett viszont támogatja a bluetooth csatlakozást a műszerfalon ezért gondolom, hogy kellene lennie valaminek hozzá amivel pl lezárod.
Valaki esetleg tud infót róla? Más néven kellene keresni? Ezt találtam, de semmire sem jó: [link]
Lehet a gyártó még gyerekcipőben jár, így ne is próbáljak olyan alkalmazást találni hozzá mint pl ami a segway ninebothoz is vagy a xiaomihoz van?
Köszi a válaszokat előre is!
Nem szólnak ilyen telepítésről a PDF gépkönyvben sem:
Vagy ahol szerepel, az más típus:
"8. ALKALMAZÁS
A Motus Scooty rollert a meghatározott alkalmazáshoz lehet csatlakoztatni.
Az alkalmazás Google Playről vagy az Appstore-ból tölthető le és telepíthető.
Figyelem: Az alkalmazás verziója frissülhetett. Végezze el az alkalmazás aktuális verziójának utasításait, további információkért pedig látogasson el a következő weboldalra:
Lehet, hogy később megoldja a gyártó, vagy nem.
Amit tudni lehet, saját tapasztalatom alapján is, ezek a rollerek úgy vannak kódolva, hogy csak a gyári alkalmazás tud csatlakozni hozzá, még akkor is, ha látszólag nagyon egyformák, de más forgalmazó nevén fut.
Kivételt képez, amelyik roller esetében lelkes felhasználók feltörik és saját alkalmazást fejlesztenek, de ezt a népszerű, gyakori típusoknál lehet tapasztalni, mint a Xiaomi, Ninebot és még pár típus esetleg.
Másik dolog, ha jön az új KRESZ, Magyarországon ez már segédmotor-kerékpár kategóriába fog esni: bukósisak, jogosítvány, elsősegélycsomag és nem mehet városban a kerékpárútra.
1/1 Szervizmérnök úr:
Köszönöm, akkor nem csodálkozom, hogy nem találtam hozzá semmit, nem szoktak az ilyen dolgok kifogni rajtam, és nem is vagyok kezdő az elektromos rollerek világában nem ez az első ilyen termékem csak ez a márka. Amikhez volt applikáció azokhoz mind megtaláltam. Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!