Miből lehet rájönni melyik Beats tour eredeti, illetve mi a különbség az "L" és az egyenes jack csati között?
A kérdésed első felére nem tudom a választ, a másodikra viszont az, h a belinkelt képeden látható csati "L" v pipa, az egyenes meg így néz ki:
Hogy honnan lehet tudni, hogy eredeti-e? Mondjuk felmész a Beats hivatalos honlapjára, megnézed az árakat, látod, hogy a tour 150 dollár, tehát 30k alatt lehetetlen eredetit kapni, aztán meglátod, hogy itt az "új, eredeti" kerül dobozosan 15k-ba, és akkor már gondolom leesik.
Viszont a szériaszámból lehet meg lehet nézni, hogy eredeti-e, lehet csak lopott, azért olcsó.
De amúgy is 15-ért sokkal jobbat kapsz a Beats-nél, ami biztos eredeti, el kéne felejteni az egész márkát.
Első: Értem, hogy kinézetre mi a különbség, csak azt nem, hogy elvileg az eredetin van "L" de halottam azt is, hogy mindeketővel szerelték.
Második: Tudnál ajánlani akkor egy jó fajtát ami szól úgy mint a beats???
Bocs
De imént láttam az Apród.hu -n egy EREDETI Beats füllhallgatót szériaszámmal. L alalkú Jack csatlakozóval COntrol talkal amin HANGERŐ SZÁBÁLYZÓ IS VAN, na meg állatható pántal, hogy milyen hosszú legyen a két vezeték külön!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!