Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » UPC Direct-el kapcsolatosan...

UPC Direct-el kapcsolatosan kinek van tapasztalata?

Figyelt kérdés

Egy olyan falucskában lakom, ahol csak egy kábel tv-internet szolgáltató van ... eléggé inkorrekt.

Szeretnék váltani, de nálunk csak a UPC Direct jöhetne szóba.

Viszont azt is mondják, hogy rossz időben nem sok esélyem lenne tv-t nézni.

Tapasztalat?

2013. ápr. 15. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Amíg a RubiCom-nál voltunk, észre sem vettük, hogy egyáltalán van egy ilyenfajta szolgáltatás. Mindig, minden ment símán.

Amikor a RubiCom eladott minket a UPC-Direktnek, no onnét átmentem az Invitelhez. Egyrészt olcsóbb díjcsomagot kaptam és vele együtt több csatornát. Persze itt is vannak gondok.

Mások is meglépték ugyanezt, sokan mondják, hogy megbánták, ahogy az Invitel-nél lejár az aláírt hűségévük, visszamennek a UPC-Direkt-hez.

Gondolom azért az Invitel nálatok is ott van, eddig csak a vonalas telefon + internet szolgáltatásuk volt, pár éve hogy már TV-műsor-szolgáltatásuk is van. Nézz körül, talán mégsem vagytok annyira kiszolgáltatott helyzetben.

2013. ápr. 15. 08:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Talán Invitel lehetőség is van.

Most csak és kizárólag a Parisat kábelszolgáltató van.... duplájára emelték a tv-t, net-et, pedig az a legkisebb csomag. A tv meg a második legkisebb. Azt hiszem lejárt a hűségnyilatkozat, de egy értesítőt azért küldhettek volna.

Most 14.660,- Ft lett a csekkem összege... és nem esek hasra a szolgáltatásért.

Internet lenne a környéken, aki a környékbeli falukat is ellátja nagyrészt. 8 éve csinálják. Bár egy kicsit attól is aggódok, egyébként nem értek hozzá, csak mondják, ha csúcsidőben elkezdenek az emberkék letölteni, akkor lehet, hogy nálunk percekig tölti be az oldalakat.

Viszont tv szoláltatása nincs, azért keresek más megoldást.

Egyébként .... szerintem minden szolgáltatónak van előnye is, meg hátránya is.

2013. ápr. 15. 09:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk már én sem vagyok annyira híve az Invitelnek, a műszaki megoldásuk nemigazán tetszik:

- először bekapcsolom azt az elosztót, ahonnét a készülékek kapják az áramot (üzemen kívül ne zabáljanak). Akkor az egyik modenbe betöltődik az internet.

- Tv-hez kapcsolódó másik modemet először húzd ki, pár perc múlva dugd vissza, ekkor betöltődik a tv-műsor a modenbe és a tv-dbe.

- a tv korábbi távirányítójával kapcsold be a készülékedet, és amit ők adtak, azzal tudsz csatornát választani, hangerőt egyebeket állítani.

Szóval olyan nincs, hogy hazaérek egy perccel valami műsor kezdete előtt, benyomom a készüléket és már nézem is. Ezek a többlépéses manőverek kb 5-6 percet igénybe vesznek, mindannyiszor, ahányszor egy nap bekapcsolod a készüléket.

Amúgy ha ezen túl vagy, már nincs gond vele, és az áraik és a csatorna-kiosztásuk is jó, de ezek a műszaki-technikai megoldások néha engem is kiborítanak.

2013. ápr. 15. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Már több mint 6 éve vagyok upc-s. Szerintem a legjobb szatelites szolgáltató. A digitől legalább is 100x jobb. Még nem volt problémám vele és mig a diginél viharban,hóesésben akadozik,nálam mindig volt adás.
2013. ápr. 15. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Balu!

UPC Magyarország, vagy UPC Direct? Két külön cég!

Te melyiknél vagy?

2013. ápr. 15. 10:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Direkt
2013. ápr. 15. 11:05
 7/10 Shaddark ***** válasza:

UPC-nél inkább a félreszámlázásokkal szokott sok gond lenni, kiküldik aztán nem foglalkoznak vele hogy nem fizeted mert nem is kell és a panaszokra se reagálnak csak küldik a behajtót :)

T nincs arra? A tévéjük egész jó minőségű, az egyik ismerősömnek az van és soha nincs gondja vele, számlázni se szoktak neki félre.

2013. ápr. 15. 12:07
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

Egyébként van UPC Magyarország meg van UPC Direct?

a T az Tcom? ... megnézem a neten.

2013. ápr. 15. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
A directnek nincs internetszolgaltatasa - viszont muholdon nagyon jok . Elvileg van olyan idoszak a nyaron ,amikor par napon keresztul napi nehany percre interferalhat a thor nyalabjaival ,de en nem tapasztaltam . 9 eve vagyok direct elofizeto , semmi gondom nem volt veluk soha
2013. ápr. 15. 15:47
 10/10 Shaddark ***** válasza:
100%

T-com, T-system, T-mobil, T-home, Telecom - van annyi neve mint égen a csillag.

matávnak kellett volna írnom, úgy mindenki ismeri...

2013. ápr. 16. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!