Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet képszerkesztővel...

Hogyan lehet képszerkesztővel sok képet egymás mellé tenni?

Figyelt kérdés
jó lenne ha valamilyen képszerkesztőt is ajánlanátok. Próbáltam már sok félét de nem jöttem rá hogyan kell. Kérlek ne oltsatok le köszi.Azt hiszem montázsnak hívják de nem vagyok benne biztos. Kérlek segítsetek
2009. szept. 21. 14:16
 1/3 anonim válasza:
2009. szept. 21. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Jaaaj, nehezen. Nagyon-nagyon nehezen! Juuuj!
2009. szept. 21. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

-Megnyitod a szerkeszteni kívánt képeket, egy képszerkesztővel, külön-külön (pl. paint)

-Innen egyesével kellesz kimásolnod a megnyitott képeket a "Kijelölés eszközzel".

-Ráklikkelsz az eszközre, a képnek azt a részét vágod ki amelyiket akarod. Ha kijelölted, kattints rá jobb klikkel és nyomj rá a másolásra.

-Megnyitod külön a paintet(Start menü\Kellékek\Paint)

-Átmásolod a képszerkesztővel megnyitott képeket(Szerkesztés/Beillesztés) egyesével a külön megnyitott paint-be

-Itt úgy rendezed a képeket, ahogy akarod(a Kijelölés eszközzel)

-Elmented a képet(célszerű .jpg fájl-ba menteni)

Remélem elég részletesen írtam le. Ha valami nem tiszta, írj! Ja és legközelebb a számítástechnikai kérdést a megfelelő kategóriába rakd!

Sok sikert!

2009. szept. 22. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!