Mennyibe kerül egy olcsó tablet?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni olcsón egy Tabletet.
Nem akarom semmi nagy dologra használni csak netezni rajta...Meg talán fényképezni ,ha a telefonom levan merülve.
Úgy hallottam van 15 ezerért is jó fajta....(Mármint ami erre pont elég)
Hol lehet olyat kapni? Mi a márka neve? Előny? Hátrány?
(Budapesti lakos vagyok,ha esetleg üzletet is írna valaki)
L/16
2013. ápr. 3. 03:17
1/6 anonim válasza:
15 ezerért nincs jó fajta, csak amin már tudsz wifin netezni valahogy. ezek kínai cuccok.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem wifizésre pont elég lenne...Nem csinálok vele semmi mást :D Nem szoktam játszani meg semmi
2013. ápr. 3. 13:58
4/6 anonim válasza:
eBay-en vannak átszámítva 16-17 ezerért. Ajándéknak rendeltem, jól működik, és gyors is. Ha esetleg nem működne nagyon segítőkészek vissza lehet küldeni, ezt rögtön írják is, mert nagyon félnek a negatív értékeléstől az rontaná a hírnevüket.
5/6 anonim válasza:
barátnőm nevelőapja most vett MM-ben MyAudio 7 inchest harmincért, de ennyiét tényleg ne számíts sokra. lassú és csúnya kijelzője van. hosszabb youtube videókkal el se bír... Én iPad mini alatt nem vennék tabletet...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Már megvan a tabom..Anyu megvette nekem :) Voyager 25 ezer volt.
2013. ápr. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!