Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olcsó...

Mi a véleményetek az olcsó tabletekről?

Figyelt kérdés
Úgy értem, amik mostanában kaphatóak különféle aukciós és külföldi rendelős oldalakon... Az ilyen 20 ezres átlagárúakra gondolok. Megérik ezek? Vagy nagyon rossz minőségűek? Köszi!

2012. dec. 1. 21:48
 1/4 anonim válasza:

En egy honapja kaptam Kinabol egy abszolut noname tabletet, Android oprendszerrel.

Azota is ezt nyuzom, kozel sem annyira elvezheto, mint a szamitogep, de szamomra megis teljesen helyettesiti azt, azota csak az informatika hazikat csinalom azon..

Ami nem jott be, az a relativ lassu videolejatszas, illetve neha ujraindul vagy kilep a bongeszobol.

A masik hatulutoje, hogy ha a wifi be van kapcsolva, akkor legfeljebb 3 orat bir egy toltessel, ha zene is megy, akkor mar csak 2. Viszont ha a wifi ki van kapcsolva, akkor akar fel napot is bir folyamatos hasznalat mellett.

Ha van szamitogeped melle, akkor ahhoz kepest visszalepes, de hat ott a szamitogep, ugyhogy barmikor odaulhetsz ele.. Ha pedig nincs szamitogeped, akkor ezzel is barmit megoldhatsz, akit azon meg tudnal igy atlagos felhasznalokent..

Az egyetlen tipusjelzes, amit a sajatomrol le tudok olvasni, az az N12, ezen kivul csak kinai irasjelek vannak rajta :D

Kinaban egy sufniboltban kb 15 ezer forintnyi yuanra lett lealkudva, ugy, hogy a magyar nyelvet rogton ott beallitottak.

Csak ajanlani tudom, amennyiben tenyleg szukseged van a mobilitasara, a tartossaga ketseges.

2012. dec. 2. 10:19
 2/4 anonim válasza:
* amit
2012. dec. 2. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
ha tényleg olcsó kell , a vaterán ne rendeld , mert a hirdető is kínából rendeli és rátesz !
2012. dec. 2. 18:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából nekem 3G nem kell bele, mert elég a telefonomon fizetni a mobilnetet :D Nekem főként e-book olvasásra, zenehallgatásra, filmnézésre, android alkalmazások-játékokra kellene... Az érdekelne, hogy aki már fogott ilyen olcsóbb típust kézben, milyen a kijelzője? Jó minőségű, nem pixeles? Hangzása milyen fülhallgatóval? Köszi :)
2012. dec. 4. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!