Milyen kismegszakítókat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Egy 1983-ban épült házban a fogyasztói oldalon még a régi Bakony BS 16A kismegszakítók vannak amiknek a "pöcökjük" annyira szorul hogy zárlat esetén nem tudnak kioldani,tehát cseréjük szükségessé vált. Lehet még újonan Bakony kismegszakítókat kapni? Ha nem milyet ajánlotok?2013. márc. 31. 18:36
1/4 anonim válasza:
Attól hogy a billenő fül szorul, még lekapcsol zárlat esetén.Szerintem Bakony már nincs, de rengeteg egyéb típusú van, elvileg bármelyik megfelelő ami kereskedelmi forgalomban van, elvileg, de azért érdemes kerülni a név nélküli kínait.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy le,zárlattal teszteltem... Zárlat esetén csak a leplombázott szolgáltatói Aeg 25A kismegszakító megy le
2013. ápr. 2. 12:29
3/4 anonim válasza:
Biztosan igazad van,egy csere semmiképp sem árthat, viszont én továbbra is azt gondolom, hogy nem biztos hogy rossz.A kismegszakítók különböző leoldási karakterisztikával rendelkeznek,azaz zárlat esetén eltérő időben kapcsolnak le.(századmásodpercben).Szerintem a szolgáltatói kismegszakító egyszerűen csak gyorsabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van...
2013. ápr. 5. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!