Melyikel járok jobban az EMASZNAl, Előrefizetős mérővel vagy ha bediktalom telefonon keresztül a fogyazstásomat?
Melyikel járok jobban az EMASZNAl, Előrefizetős mérővel vagy ha bediktalom telefonon keresztül a fogyazstásomat ?
Mert van egy imserösöm aki azt álitja hogy 5000ft feltölti az elöfizetésmérőt és 1,5 hónapig elég neki ! és meg bediktalom telefonon keresztül de akkor is átlagban most 18-19 ezer ft számlát kapok ! ez hogy lehetséges? ugyan annyi fogyasztás melelt kevesebbet fizetni? azt állitoa a srác h kevesbé terhelik meg mintha rendesen fizetném...eböl mi igaz?
Hozáértök válaszát várom és segitségét hogy mi a legjobb ut?
Én is feltettem kb. egy hónapja hasonló kérdést...igazán tapasztalatból jövő választ nem kaptam.
Valószínű,hogy "urban legend".
Bár nekem is vannak ismerőseim,akik bizton állítják, hogy mióta feltöltőkártyás mérőjük van,ugyanolyan életvitel mellett 10~15 %-kal kevesebb a havikwh fogyastásuk,mint a hagyományos mérővel volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!