Erősek a Led reflektorok?
Ez itt egy 210 Wattos halogén fényével azonos kézi lámpa.
A benne lévő ledek kb 900 lument tudnak darabonként ha rendesen mag van hajtva.
Itt a led adatlapja: [link]
Ez itt a lámpa linken darabonként 500 lumenig van meghajtva, hogy a kicsi hűtő felület matt ne melegedjen túl. A led 3 Ampert bírna de az 500 lument kicsivel 1.5 Amper alatt már la tudja adni. Így kevésbé melegszik a led.
Az 500 lumen, vagyis egy led amennyire ebben meg van hatva, az kb megfelel egy 24 Wattos halogén izzó fényének.
Azért azt elég neccesnek érzem, hogy kettő 18650-es lítium-ion akkuból igyekeznek közel 40 Wattot kivenni.
Egy ilyen akku kb. 10 Wattot tud leadni és kb 1 órán keresztül bírja. Képes többre is de akkor fél óra körül van az üzemidő, ahogy számolom.
Igen, csak ez a címből nem derült ki.
"Erősek a Led reflektorok?
Venni szeretnék ilyen reflektorokat de
nem tudom milyen erős fényt adnak"
Én nemrég vettem 2 db 10W-ost licitálós oldalon. Elég erős fényük van. A 2 db-nak együtt bőven van akkor fénye, mint egy 100W-os hagyományosnak. Emiatt nem kell aggódni.
De az egyik nekem pont ma már nem világít. Fél évet bírt és tönkre ment. Úgy látszik ez is ilyen kínai gagyi bóvli. Holnap fogom visszaszerelni a helyére a hagyományos izzószálasat.
Sajnos nekem nem hozta be az árát a kevesebb fogyasztás.
Szerintem megéri lecserélni, és nem értem az előző hozzászólót. Ha fél évet bírt, miért nem cserélteted ki?
Itt pl. van 3810 Ft-ért. 1 év garancia. [link]
Akkor még egyszer: "Én nemrég vettem 2 db 10W-ost licitálós oldalon."
Ott nem igazán jellemző, hogy számlával, garanciával adnák a cuccokat. Meg nem is érné meg oda-vissza postázgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!