Van itt rendes fényképész, aki ért a régebbi dolgokhoz is?
Figyelt kérdés
FÉNYKÉPÉSZEK! Mennyit érnek ezek a valamik, és mik ezek, mire jók?
Mik ezek és mennyit érhetnek??
Várok ajánlatokat is akár.
A többsége Carl Zeiss.
2013. márc. 2. 19:34
1/8 Olga néni válasza:
Sajnos nincs értéke. Vaterán meg lehet próbálni, de a digitális fényképezőgépek miatt nincs rá kereslet. Esetleg régiségkereskedők ráharapnak, de túl nagy összegre akkor se számíts
2/8 anonim válasza:
Nem vagyok fényképész, de szerintem ezek egy nagyítógép alkatrészei. Gyűjtőknek talán érhet valamennyit, de filmes gépet már nem is használ senki talán...
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt hittem hokat érhet,m ert karl zeissből vannak elég drága dolgok is...
2013. márc. 2. 20:38
4/8 anonim válasza:
Ez a sok-sok-sok alkatrész akár egyetlen nagyítógép része is lehet, itt találsz néhány képet ilyen nagyítókról, hasonló részeket keress és ha van állvány valahol a kupacban, akkor úgy próbáld arra sorba tenni: [link]
Az értéke kérdéses, ha minden megvan, egy gyűjtőnek megérhet 30-40ezret.
5/8 anonim válasza:
Attól, hogy felteszed a kérdést újra, más formában, még nem biztos, hogy több/jobb választ fogsz rá kapni. Egyébként attól, hogy valaki nem ért a régi dolgokhoz még nem "rendetlen" fényképész - legalábbis én nem érzem magam annak - csak amióta ezeket utoljára használták kicsit megváltoztak a dolgok. Ahogyan előttem is írták, lehetnek egy nagyítógép részei, de használati értékük nem sok van valószínűleg. Gyűjtőnek valószínűleg megérnek párezer forintot.
6/8 anonim válasza:
A sok mechanikai alkatrész, idomok többféle fusihoz is jók ám, ennek okán érdemes meghirdetni amatőrcsillagász körökben is.
7/8 A kérdező kommentje:
nekem akarták eladni ezt 5eFt-ért, minden alkatrész nincs meg. nem tudom megéri e
2013. márc. 3. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!