A cinező eléget a cint. Mit tegyek ellene?
Valószínűleg a gyanta ég el. Drágább forrasztóónokban már nem gyanta töltet van, hanem (fogalmam sincs pontosan milyen) valami színtelen folyasztószer, jobban megfut mint a gyantás cin, és nem marad a felületén semmi maradék, amikor kihűl. Fluitin, Stannol, Multicore... aranyárban mérik őket, de nagyon jók.
A forrasztópákáddal kapcsolatban: csinálj neki egy előtétet egy kapcsolóval. Ha be van kapcsolva a kapcsoló, akkor 60W, ha ki, akkor egy diódán (bármilyen legalább 500V 2A-es dióda) keresztül kapja a hálózati feszültség egyik félperiódusát, csak 30 W lesz a teljesítménye.
Magyarázd el miért esne a negyedére?
Pontosan a felére fog visszaesni (-0,8V nak megfelelő teljesítménycsökkenés). Ha a két félperiódusból csak az egyiket használjuk, az miért lesz a negyede, és miért is nem a fele? Szerintem te valamit összekeversz, akkor lenne a negyede, ha a feszültséget feleztük volna meg.
tudom hogy nem ide tartozik én a köldökpiercingem végét cineztem meg ma amatörhöz képest szép munka :D
az lenne a kérdésem hordhatom-e, vagy mérgezést kapok? mert akkor inkább kidobom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!