Miért olyan drágák a nyomtatópatronok?
Mert egy rohadt nagy lehúzás az egész. Fillérekért legyártják, aztán nesze marha vedd meg ha nyomtatni akarsz. Abban van az üzlet.
Régebbi HP 3845 nyomtatómba egy színes és fekete patron több mint 10ezer Ft!!!! Menjenek az anyjukba a gyártók.
Igen, hatalmas lehúzás az egész... A múltkor egy műsorba bizonygatták hogy jaj hát azé ilyen drágák mert különleges körülmények közt készül... stb :D Nagy kamu az egész.
Epson nyomtatóm van, újonnan a patron több mint 5 EZER ft.
Veszel egy utángyártottat, 400 ft. Csak a gyártó így játsza ki a vásárlót, ha idegen patront teszel be, akkor lejár a nyomtatóra a garancia :D Ki van találva az egész rendesen. :)
Önköltségi ár: 40 forint
+ Haszon: 200 forint
kérdező: Nem csak az Epson ilyen sz..r :) Volt már nekem Lexmarkom is, maga a nyomtató+ patron volt 8 ezer, sima patron boltba 10 ezer hozzá :D
Amúgy kb 1 éve nem vettem az Epsonba patront, mert egyszerűen nem éri meg. Legutóbb, mikor gyári feketét vettem hozzá, 5 ezrembe került és be volt száradva... Akkor vettem utoljára hozzá, azóta se. :D
Általában amit a nyomtatóhoz adnak, az kisebb töltöttségű.
Bár már ez sem nagyon igaz, mert a mostani 21-22-es HP patronoknál még a gyáriban is alig van festék.
Rohadt mocsok egy dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!