Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » MIt csináljak? Átvertek? Fontos

MIt csináljak? Átvertek? Fontos

Figyelt kérdés

Vettem egy nyomtatot de zsinort nem adtak hozá, és használt és csak az egyik szines patron van benne a másik nincs igy lehet nyomtatni?? ja és telepitö cd sincs hozá az meg szükséges ha jol tudom.igaz?

Szoval vegyek hozá még én zsinort vagy pedig inkább kérjem vissza az árát?)

2009. szept. 7. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A tápkábel azért bonyolultabb mert az mindegyik típushoz más. Ha azt mondták működik, akkor kérd meg haverodat hogy szállítsa le a kábelt is, mert eslyed sincs arra hogy magadtól találj egy olyan kábelt ami pont ahhoz a nyomtatóhoz való. Ez olyan mintha lenne egy régi mobilod de nem lenne hozzá töltőd. Mindenképpen kérd el a kábelt az illetékestől, de ha nincs neki akkor hazudtak arról hogy működik, hisz így ők se tudták volna kipróbálni. Azért szívás mert 10-ért már kapsz HP-t benne a patronokkal és mindennel(kivéve USB), garival.
2009. szept. 8. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Így van, a tápkábel mindenképpen jár hozzá, ha külső tápegysége van, az is. A nélkül nem számít működőképesnek. Az USB kábel és a patronok egy használt készüléknél alku tárgya. Ha nem adtak hozzá tápot és kábelt, akkor az nem működőképes. Vagy odaadják utólag, de gyorsan, vagy vissza pénzt!
2009. szept. 8. 09:33
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi sokat segitettetek
2009. szept. 8. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!