Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mást is átvertek már elég...

Mást is átvertek már elég csúnyán a T-com-nál (vagy más telefontársaságnál)? Vagy csak én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 10:06
 1/5 anonim válasza:
64%
Ne haragudj, de ilyen kérdésre nem lehet válaszolni! Ha nem írod le, mivel és hogyan vertek át, akkor nem lehet reagálni.
2009. máj. 22. 10:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Bocs, igaz.

Szóval, rám sóztak egy hűségidő nélküli internet előfizetést, amihez egy egyéves hűségidős telefonelőfizetés is tartozott. A telefon hűségidejéről nem szóltak, pedig direkt rákérdeztem. Ráadásul nem kaptam szerződést, csak egy szerződésmellékletet, amit az ügyintéző írt alá helyettem, majd bevágta egy mappába és viszlát.

Mindezt itthon vettem észre.

Mi ez, ha nem átverés?

2009. máj. 22. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Minket a pannon... Soha többé nem kötünk velük szerződést és mindenkit óva intünk tőle
2009. máj. 22. 14:13
 4/5 anonim válasza:
63%
Szerintem nem vagy béna. Csak egy jóhiszemű vevő, akit átvert a T. szolgáltató. :( Vajon miért van az, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek ilyen problémája van? :S
2009. máj. 22. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
T-Homeosok vagyunk, elvileg olyan 10 ezer körül kéne fizetnünk tv-ért, netért, és telefonért. A telefon úgy, hogy minden belföldi hívás díjmentes, T-Com irányában. A hűsényilatkozat még megvan...és 20-on ezreket fizetünk :) óráőkat telefonálok....szerintem lejárhatott ez az ingyen dolog. Bevallom, nem okoz problémát ennyit fizetnünk sem...de nem szóltak, hogy valami változás lenne...ideje lenne utánanéznünk.
2010. szept. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!