Milyen GPS-t ajánlotok a következő feltételek alapján?
Sziasztok!
Azért fordulnék hozzátok, kedves GYK felhasználók, mert GPS-t szeretnék vásárolni, de nem tudom, hogy milyen szempontokat vegyek figyelembe. Az ár nagyon maximum 40 ezer forint legyen lehetőleg. Kérlek fejtsétek ki, hogy milyen GPS mellett voksoltok, számomra érthető módon megmagyarázva. Köszönöm szépen!
Kétféleképpen lehet gps készüléket vásárolni: navigációs szoftver nélkül, és telepített navigációs szoftverrel. Az utobbi esetében a szoftver árát is beépítik az árba.
Ha van ismerösöd aki fel tudja telepíteni a már meglevő (vagy warez oldalakról letölthető) navi szoftvert, akkor olcsóbb egy navigációs szoftver nélkül készülék.
Én is, (mint az #1) a Wayteq-et ajánlom, pl. ár-érték arányban ez jó: [link] de ez szoftver nélküli.
Van szoftveres változata is, Sygic : [link]
Szofverben én is az iGo-t ajánlom, én is azt használom, nekem jobb felület, kezelhetőség, jobb térképek.
Itt találsz még GPS-eket:
Alapvetően először defíniálni kellene a várható felhasználási területet.
Autóba kell?
Motorra?
Túrázáshoz?
Hajózáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!