Melyik windows 8-at futtató tablet éri meg a legjobban szerintetek?
Mivel megérkezett a windows 8 - és senki se mondja hogy egy értelmetlen hülyeség,mert szerintem nagyon is jó,kipróbáltam- egyre jobban kezdenek kijönni a win 8at futtató tabletek is.Szerintem most jött el az a pillanat,amikor egy jól karbantartott,ésszel használt tablet le tudja váltani a gépet és a laptopot.Most persze nem a win RT-re,androidra vagy iOS-re gondolok,hanem a teljes win8at futtató masinákra.
Olyat keresek ezek közt ami:
-alap dolgokba,mint pl. jegyzetelés,böngészés és hasonló dolgokban hasít
-kitart egy iskolai napot (7-8 óra) és el tudok végezni rajta olyan dolgokat amire iskolában használnak mások mondjuk egy alap laptopot.
-ebben az évben beszerezhető
-kényelmes használat és akármilyen környezetben használható
-persze alap hogy win8 legyen rajta
-elfussanak rajta a mai játékok kb mediumon
-max 2-3 évig megállja a helyét
-minimum 10"-es képernyő
-sok vásárolható tartozék(főleg dokkoló,billentyűzet stb..)
-azért ne legyen nagyon egekbe szökő ára
-minimum core i3-as proci és 4GB ram,de főképp i5től érdekel
Eddig a legerősebbek amit találtam,azok a samsung smart pc pro , acer iconia w700 , és a legerősebb,a Razer edge PRO.
Nem szeretnék egy notebookot,mert egyszerűen sok helyzetben számomra kényelmesebb egy tablet,és mostmár a legtöbbhöz van billentyűzet-dokkoló.
A fentiek közül a razer tetszik a legjobban,de kissé magas az 1300 dolláros ár,valamint a billentyűzet nincs kiadva és a többi tartozék is drága,valamint a tablet még US-be sincs eladásba,úgy tudom olyan februártól lesz kb. és eléggé gondot okozna a beszerzése.Ahogy elnéztem eddig minőségi dolgok vannak benne,de várom mások véleményét is.Kissé drága magában is és a tartozékok is külön,de ez van,a minőségért fizetni kell.Várok más tanácsokat,véleményeket is,és nem azt akarok hogy pl a crysis 2-t ultrán vigye,csak azt hogy hasonló ultra játékok mondjuk lowon,picivel gyengébbek pedig kb mediumon fussanak.
Nem kérek laptopra,gaming pcre,xboxra,ps3-ra irányuló tippeket,kizárólag win8-as tablet.Win8-al kapcsolatban pedig olyan válaszokat nem kérek,hogy egyszerűen rossz,ha úgy gondolod,akkor írd le szerinted miért és indokold.Szerintem egy nagyon jó változata a windowsnak,ugyanolyan mint a többi,csak touch-ra optimizálva.Szerintem az sem kifogás hogy még nincs kiforrva,és az sem hogy kevés az app,mert a desktop programok mindent visznek.
Előnyt jelent ha van a tabletbe GPS(bár ez csak utolsó kis +) és 3G(mondjuk ez már fontosabb lenne,de csak kényelmi szempontból),és az sem baj ha nem gegkbe szökő az ára a készüléknek sem és a tartozékoknak sem.
Sajnálom,hogy regényt írtam de nem sikerült másképp megfogalmazzam.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!