Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tablethez billentyűzet?

Tablethez billentyűzet?

Figyelt kérdés
Az igaz, hogy lehet kapni Tablethez rendes billentyűzetet kapni ami van gépekhez is? Azt olvastam, hogy kábelel hozzá kell csatlakoztatni és lehet használni

2013. jan. 17. 19:12
 1/2 anonim válasza:

Szia!

Igen, igaz. Nekem is van, és szuper. Ez a billentyűzet egyben tok is. Viszont felhívom a figyelmedet, hogy mindenhol csak angol billentyűzetes van. Végül is csak annyi, hogy a z és y fel van cserélve, én nincs ékezet. :)

Én mindenképpen őket ajánlom, mert szerintem Magyarországon ők az egyik legkorrektebb, legrendesebb cég, akik tabletet és tablet tartozékot forgalmaznak. Én tőlük vettem a kiváló minőségű tabletemet és hozzá a tokot.Valamint vettem a tabletemhez egy új töltőt (mert az előzőt véletlen eltörtem) és nagyon gyorsak, rögtön válaszolnak az e-mailekre, és a telefont is mindig felveszik. Persze amikor megvettem a tokot, hirtelen nem tudtam hogy a tabletnek melyik a kimeneti és bemeneti lyuka, ezért felhívtam őket, akik azonnal készségesen segítettek. :)

[link]

Remélem segítettem. :)

2013. jan. 17. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Rá lehet kötni az usb-s billentyűzetet. Nekem 7015-ös Concorde tabomhoz van egy billentyuzetes tok. Jól használható vele.
2013. jan. 17. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!