Tablethez billentyűzet?
Szia!
Igen, igaz. Nekem is van, és szuper. Ez a billentyűzet egyben tok is. Viszont felhívom a figyelmedet, hogy mindenhol csak angol billentyűzetes van. Végül is csak annyi, hogy a z és y fel van cserélve, én nincs ékezet. :)
Én mindenképpen őket ajánlom, mert szerintem Magyarországon ők az egyik legkorrektebb, legrendesebb cég, akik tabletet és tablet tartozékot forgalmaznak. Én tőlük vettem a kiváló minőségű tabletemet és hozzá a tokot.Valamint vettem a tabletemhez egy új töltőt (mert az előzőt véletlen eltörtem) és nagyon gyorsak, rögtön válaszolnak az e-mailekre, és a telefont is mindig felveszik. Persze amikor megvettem a tokot, hirtelen nem tudtam hogy a tabletnek melyik a kimeneti és bemeneti lyuka, ezért felhívtam őket, akik azonnal készségesen segítettek. :)
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!