Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Assassin's Creed 3-om, végén...

LEON S KENNEDY kérdése:

Assassin's Creed 3-om, végén Desmond meghal? , És a világ is elpusztul? ,

Figyelt kérdés
arra lennék,, kíváncsi hogy az AC3-végén Desmond , meghal és vége a ,,világnak ?

#Assassin’s Creed #Desmond világvége
2013. jan. 8. 17:02
 1/9 anonim válasza:

Szerintem jobb ha végigviszed mert sokkal jobb lesz minta csak eláruljuk a végét.

Nagyon jó játék érdemes végigvinni. :)

2013. jan. 9. 11:34
 2/9 anonim válasza:
Desmond meghal, a világ megmarad.
2013. jan. 13. 20:18
 3/9 A kérdező kommentje:
akkor van esély rá hogy megint legyen egy ember hogy az ANIMUSBA üljön:D
2013. jan. 14. 14:10
 4/9 anonim válasza:

Csak ne spoilerezz rögtön főkérdésben, mert valakit sérthet!

Desmondról még nem tudni semmit. Nem tudjuk, hogy mi történt vele. Assassinwiki azt írja, hogy meghalt, de ki tudja... Lehet, hogy valahogyan újraélesztik vagy a dns-ét valahogyan még tudják majd használni, de elvileg ubisoft azt mondta, hogy likvidálják Desmondot, és valaki mást tesznek a helyébe. De szerintem Shaun, Rebecca és William benne kellenek, hogy legyenek a következő részben, mert csak úgy elmentek, és nem is volt róluk semmi infó. De Desmonddal is biztos, hogy lesz valami, mert ez hülyeség, hogy na most megmentem a világot, hozzáér, puff, meghal. Ez hülyeség lenne, valami biztos, hogy lesz vele.

2013. jan. 15. 21:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Kösz a figyelmeztetést:D ÉS a választ.
2013. jan. 16. 13:34
 6/9 anonim válasza:

** SPOILER **

hát ja, Desmondnak annyi, és megkockáztatom, hogy a következő rész(ek)ben animus se lesz benne, hiszen elértük kb a jelent. Viszont a világ eléggé elmocskolódott Juno (vagy Minerva?) szerint, mivel rossz emberek kerülnek az élre. Elvileg az Assassinokra nagyobb szükség van, mint valaha, szóval a sztori szempontjából, szerintem valami eszeveszett jól hagyták abba az Ac3-at :D remélem nem fogják elszúrni :D

** SPOILER **

2013. jan. 17. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:
kössza VÁLSZ :D :D
2013. jan. 18. 13:54
 8/9 anonim válasza:
Desmond újra éled az AC4 -ben :D
2013. márc. 10. 18:00
 9/9 anonim válasza:
Hát az még egyáltalán nem biztos. De én leszűrtem valamit abból, amit az ubisoft mondott. Azt mondták, hogy Desmond volt az eddigi részek főszereplője, de a Black Flagben nem, de fontos szerepet fog játszani. Tehát szerintem a Black Flag utáni rész Desmonddal fog folytatódni, de ez csak az én elgondolásom.
2013. márc. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!