Assassin's Creed 3-om, végén Desmond meghal? , És a világ is elpusztul? ,
Szerintem jobb ha végigviszed mert sokkal jobb lesz minta csak eláruljuk a végét.
Nagyon jó játék érdemes végigvinni. :)
Csak ne spoilerezz rögtön főkérdésben, mert valakit sérthet!
Desmondról még nem tudni semmit. Nem tudjuk, hogy mi történt vele. Assassinwiki azt írja, hogy meghalt, de ki tudja... Lehet, hogy valahogyan újraélesztik vagy a dns-ét valahogyan még tudják majd használni, de elvileg ubisoft azt mondta, hogy likvidálják Desmondot, és valaki mást tesznek a helyébe. De szerintem Shaun, Rebecca és William benne kellenek, hogy legyenek a következő részben, mert csak úgy elmentek, és nem is volt róluk semmi infó. De Desmonddal is biztos, hogy lesz valami, mert ez hülyeség, hogy na most megmentem a világot, hozzáér, puff, meghal. Ez hülyeség lenne, valami biztos, hogy lesz vele.
** SPOILER **
hát ja, Desmondnak annyi, és megkockáztatom, hogy a következő rész(ek)ben animus se lesz benne, hiszen elértük kb a jelent. Viszont a világ eléggé elmocskolódott Juno (vagy Minerva?) szerint, mivel rossz emberek kerülnek az élre. Elvileg az Assassinokra nagyobb szükség van, mint valaha, szóval a sztori szempontjából, szerintem valami eszeveszett jól hagyták abba az Ac3-at :D remélem nem fogják elszúrni :D
** SPOILER **
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!