Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Véget érhet a világ úgy hogy...

Véget érhet a világ úgy hogy egy pillantás alatt elpusztul a földi élet?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor ez dec21-én bekövetkezik? Youtubon láttam egy videót ahol megmutatják, hogy egy bolygó becsapódik a földbe elsötétedik minden és feléget mindent, és lángol az egész bolygónk.
2012. nov. 9. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

hát, a világ vége az valami olyan lenne, hogy egyszer csak minden megszűnik. egyszer még van aztán meg nincs. mint amikor kikapcsolod a pc-t játék közben és akkor a teljes belső univerzum volt nincs.

szerintem ez lehetséges :D

2012. nov. 9. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Igen, véget érhet így, de az nem december 21-én lesz.
2012. nov. 9. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet,végleg le fogják kapcsolni a villanyt.
2012. nov. 9. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Ez benne van, hogy lekapcsolják a villanyt. Óriási napkitörések várhatóak, aminek következtében nem lesz elektromos áram. Ez magában már egy világvége! :)
2012. nov. 9. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:

"Youtubon láttam egy videót ahol megmutatják, hogy egy bolygó becsapódik a földbe elsötétedik minden és feléget mindent, és lángol az egész bolygónk."

Gagyi videó lehetett, mert a tűz lenne a legkevesebb probléma egy ilyen ütközéskor.

Egyébként a lehetőség fennáll, ha egy nagyobb napkitörés vagy egy távoli gamma-kitörés szele megcsap minket, de ezekre dec 21-én sem nagyobb az esély, mint korábban vagy máskor.

2012. nov. 9. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Legalábbis úgy nem.
2012. nov. 10. 01:34
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Naná. Végül is meglehetősen gyakoriak a Föld közelében száguldozó bolygók.

Igaz, hogy akár százmillió kilométerről mérni lehetne a gravitációját, tehát évekkel előre észlelnénk, de ne terheld a buksid ilyen részletekkel.

2012. nov. 10. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
a világ a föld?
2012. nov. 10. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!