Véget érhet a világ úgy hogy egy pillantás alatt elpusztul a földi élet?
hát, a világ vége az valami olyan lenne, hogy egyszer csak minden megszűnik. egyszer még van aztán meg nincs. mint amikor kikapcsolod a pc-t játék közben és akkor a teljes belső univerzum volt nincs.
szerintem ez lehetséges :D
"Youtubon láttam egy videót ahol megmutatják, hogy egy bolygó becsapódik a földbe elsötétedik minden és feléget mindent, és lángol az egész bolygónk."
Gagyi videó lehetett, mert a tűz lenne a legkevesebb probléma egy ilyen ütközéskor.
Egyébként a lehetőség fennáll, ha egy nagyobb napkitörés vagy egy távoli gamma-kitörés szele megcsap minket, de ezekre dec 21-én sem nagyobb az esély, mint korábban vagy máskor.
Naná. Végül is meglehetősen gyakoriak a Föld közelében száguldozó bolygók.
Igaz, hogy akár százmillió kilométerről mérni lehetne a gravitációját, tehát évekkel előre észlelnénk, de ne terheld a buksid ilyen részletekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!