Van ilyen kütyü?
220-as konnektorba bedugva ez a készülék és a feladata az lenne hogy az áram visszajöttekor ne azonnal hanem késleltetve adja vissza a 220-at, ilyet tudtok?
Elég lenne 10sec is vagy max 1 perc [de ez sztem lényegtelen mert ha van ilyen úgy is én állítom majd be].
A conrad a világ legnagyobb lehúzása.Ott még egy értelmesebb német sem vásárol semmit.
Ugyan azt a kínai szemetet tized áron meg lehet venni ebayről vagy a száz kínai oldal egyikéről posta és vám nélkül szóval ez sem lehet kifogás.
Én a dino directet ajánlom, mondjuk spec ott nem biztos hogy van ilyen kapcsoló csak mondtam egy nevet.
A conrad-ot még nem láttad külföldön, nem sikerült ide áthozni sajnos.
De egy 555-el ez megoldható gond nélkül. Monostabil üzemmód, csak meg kell oldani, hogy ha visszajön az áram, akkor kapjon egy negatív impulzust a bemenetére. Kell hozzá gyakorlatilag egy 555, egy ellenállás, egy kondenzátor, egy tranyó, meg egy relé.
Kösz a tippet de nincs hozzá semmim és nem igazán értek ezekhez, ha szépen el tudod készíteni (nem próba panel mert a kinézetre azért adok) egy 230-as relé kimenettel ami a 640W-os full terhelés mellet tud kapcsolni, (az a max) akkor beszélhetünk róla mert nem isten nevébe kellene és a conradosnál nyilván olcsóbb lenne.
Ha lenne olyan ismim már rég átmentem volna hozzá hogy dobjál már össze egy ilyet de nincs.
Külföldről én meg nem rendeltem soha, ez az? : [link] hát az értékelése igen gyenge de sztem nem kell ez nekem, azé kösz.
Itt van a külföldi conrad. Erre gondoltam.
Nem tudom, mi a bajod a próbanyákkal, speciel ehhez a kapcsoláshoz én nem marnék nyákot, mert gyakorlatilag nem kell bele alkatrész. És esztétikusan meg lehet oldani próbanyákon is.
Szinte mintha a lépkednék az megoldások létrafokain felfelé megint előrébb jutottam és el van döntve nem kezdek én önálló alkotásba hanem itt van ez: GMV időrelé (meghúzás késleltetés) GMHC19 [link] Jó árban van a célnak tökéletesen megfelel, úgy hogy célba értem (már többszörösen is :D ).
(Közbe kipróbáltam ezt a progit is: Sprint-Layout50+hun az egyszerűsége végett tudnám használni de nincs türelmem hozzá, és nem is kell ez nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!