Mitől lehet egy barnás színű olajszerű szennyeződés az elektronikus készülékben?
A szennyeződés barnás, vagy inkább olyan színű mint a genny. Félreértés ne essék, az adott cuccal nem a kertem ásom fel, és nem ezzel törlöm a polcot. Ergó rendeltetés szerű használat közben jött létre a szennyeződés. Csökkenti a villamos vezetőképességet, és csak folt szerűen fordul elő a nyomógombok területén.
Lehetséges hogy egy távirányító vagy vezeték nélküli telefon esetén a por és a pára elegye lehet ez a kosz a készülékben? Mert ugye nem IP 68 védettségű kütyükről beszélünk.
Várom az ÉRTELMES válaszokat.
"pára elegye lehet ez a kosz a készülékben"
Szerintem erről van szó.
azt elfelejtettem írni hogy a gyakrabban használt gombok körül gyűlik fel.
ki mivel tisztítaná, hogy a nyomtatott áramkör ne károsodjon?
Na annyit találtam hirtelen, hogy grafitos zsírral vannak kezelve a kis gumipárnák, amik az érintkezésért felelősek. Így lesz megfelelő az érintkezés, csak gondolom nem úgy, hogy már csorog belőle. :)
Itt van pár próbálkozás:
12:03 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!