Miért nem fogadja el a Paypal a OTP-s Junioros bankártyámat? This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department.
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
ezt írja ki
Nem nem írtam el semmilyen adatot.
A bank azt mondta , hogy az nem az ö szolgáltátásuk ök nem tudnak benne segíteni.
Az lehetséges, hogy már van egy PP-es fiók ami anyukámé és ugyan az a címem mint neki és ezért nem fogadja el?
Konkrétan mi a kártyád típusa?
Visa, Visa Electron, EC/MC, stb.
És abból melyik?
A "rendes" dombornyomott vagy a Cirrus-Maestro?
Ezzel a kártyával legjobb tudomásom szerint nem tudsz "offline", tehát pl. interneten vásárolni.
Gondolom CVC2 kód sincs rajta.
ilyet nem találtam a papirjaimon. de van igénybevevö csatornái: internet.
De akkor másoknak miért sikerült Juniorral.
ès Jumppal azzal lehetne?
Köszönöm az eddigi segítségedet is !!!
mert a "Junior" az nem kártyatípus.
PayPalhoz csak offline használatra alkalmas dombornyomott kártyát tudsz beregisztrálni.
Nekem ilyen kártyám van (nem dombornyomott Master), és tudom használni netes fizetésre. Mondjuk az OTP egy hulladék bank, a CIB-nél telefonon megmondták, amikor Amazonon fizettem, hogy miért hiúsult meg a tranzakció (elgépeltem a lejárati időt). Nem pattintottak le ilyen ostoba szöveggel.
Mellesleg van rajta CVV, de a CVV nem szükséges a netes fizetésekhez, csak egy plusz védelmi vonal, amit több cég nem használ (Amazon sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!