Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a fejhallgató megfelel?

Ez a fejhallgató megfelel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan kilátásba lesz az első "fellépésem" dj-ként, és azt szeretném kérdezni, hogy a Pioneer HDj-500, az elég jó-e, van-e elég zajszűrése és megfelelően szigetel-e, vagy válasszak másikat ebben az árkategóriában?

2013. jan. 3. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Shure 550DJ-t szeretik még, (persze a nagytestvért, a 750-est mégtöbben) érdemes lenne mind a kettőt kipróbálnod vásárlás előtt.
2013. jan. 4. 00:32
 2/3 anonim válasza:

Arra kell a HDJ-500-nál vigyázni, hogy a fejpántja elég törékenynek látszik! Érdemes elolvasni a véleményeket:

[link]

[link]

Keress rá a stanton dj pro 3000-re is, azt mondják nagyon megéri.

ÉS sok sikert :D

2013. jan. 5. 13:49
 3/3 anonim válasza:
Előző vagyok, kérdés még, hogy csak dj felhasználásra kell-e. Mert ha pl. mobilon is szeretnél rajta zenét hallgatni akkor a 3W-os fejhallgató nem a legjobb megoldás. (Én ezért vettem SONY MDR V55-öst, ha érdekel leírom a tapasztalatokat róla.)
2013. jan. 5. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!