Nektek mi a véleményetek a google alapú okostévékről, androidos fényképezőgépekről? Felesleges vagy sem?
Okostv? Ilyen szó szerintem a világon nincs. Főleg addig amíg a mentorok, a faktorok, meg a valóvilágok mennek, vagy Balogh György az ATV-n. Androidos fényképező? Ilyen szó sincs!
Van a telefonba, Tablet-be, épített kamerának hívott parasztvakító undormány, a 16-20...30-40 megapixeles kacsakőméretű kompakt gépek, és vannak a fényképezők. Fényképezőgépek arra hivatottak hogy valódi képet, valódi világunkról készítsenek. Valódi fényekkel, valódi objektívvel. Android nem kell a tükrök felcsapásához, vagy a zársebesség beállításához. De szerintem az IS objektíveket sem tudja kezelni. De tudnak egy csomó mást.
Van okos TV, ugyanúgy lehet rajta netezni és appokat használni, mint egy táblagépen.
Vannak normális TV csatornák, túl kéne lépni a retekklubbon, és mondjuk MGM-et, Filmmúzeumot, TCM-et, EuroSport-ot, AnimalPlanet-et és hasonlókat nézni, érdeklődésnek megfelelően.
Vannak androidos fényképezők, Nikon és Samsung is csinál ilyet. Csak akkor van értelme, ha arra van szükséged, hogy nagyon gyorsan a neten legyenek a képeid. Mondjuk egy naponta többször frissülő fotóbloghoz jó lehet, de szerintem nem ez, hanem a képminőség alapján érdemes gépet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!