Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a google alapú okostévékről, androidos fényképezőgépekről? Felesleges vagy sem?

Figyelt kérdés
Nem tervezek egyikre sem beruházni, csupán érdekel mások véleménye a dologról. Köszi!
2012. dec. 30. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Akkor ne fárassz minket...
2012. dec. 30. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Te pedig ne válaszolj olyan kérdésekre, amik hidegen hagynak, ökör! Ha válaszírás nélkül átsuhantál volna a kérdésemen, megtakaríthattál volna kb. 2 percet a megkeseredett életedből. ;) Pá!
2012. dec. 30. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Okostv? Ilyen szó szerintem a világon nincs. Főleg addig amíg a mentorok, a faktorok, meg a valóvilágok mennek, vagy Balogh György az ATV-n. Androidos fényképező? Ilyen szó sincs!

Van a telefonba, Tablet-be, épített kamerának hívott parasztvakító undormány, a 16-20...30-40 megapixeles kacsakőméretű kompakt gépek, és vannak a fényképezők. Fényképezőgépek arra hivatottak hogy valódi képet, valódi világunkról készítsenek. Valódi fényekkel, valódi objektívvel. Android nem kell a tükrök felcsapásához, vagy a zársebesség beállításához. De szerintem az IS objektíveket sem tudja kezelni. De tudnak egy csomó mást.

2012. dec. 30. 23:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Én abszolút ezen a véleményen vagyok, szvsz feleslegesek, de érdekel más véleménye is. :)
2012. dec. 31. 00:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Van okos TV, ugyanúgy lehet rajta netezni és appokat használni, mint egy táblagépen.

Vannak normális TV csatornák, túl kéne lépni a retekklubbon, és mondjuk MGM-et, Filmmúzeumot, TCM-et, EuroSport-ot, AnimalPlanet-et és hasonlókat nézni, érdeklődésnek megfelelően.

Vannak androidos fényképezők, Nikon és Samsung is csinál ilyet. Csak akkor van értelme, ha arra van szükséged, hogy nagyon gyorsan a neten legyenek a képeid. Mondjuk egy naponta többször frissülő fotóbloghoz jó lehet, de szerintem nem ez, hanem a képminőség alapján érdemes gépet választani.

2012. dec. 31. 02:32
 6/6 anonim ***** válasza:
MGM ről nem hallottam, Filmmúzeum itt van a gépen, Eurosporton jelenleg a Watch a nézhető műsor, ugyanis az év ezen részében kevés motorverseny van.
2012. dec. 31. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!