Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Polaroid fényképezőgépekről...

Polaroid fényképezőgépekről információ?

Figyelt kérdés
Valaki akinek van, vagy sokat tud róla. Hol lehet venni (rendelni), milyet érdemes venni, megéri e, mennyibe kerül?! Mindent. Köszönöm.
2011. júl. 29. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem halott technika ne foglalkozz vele hacsak nem kifejezetten ez a szándékod.Találtam neked egy jó oldalt. [link] és még : [link]
2011. júl. 29. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért gondolod halott technikának? Szerintem annyira jó, nem is értem miért nincs róla több minden az interneten.
2011. júl. 29. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán mert nem gyártják nem forgalmazzák ,ahogy a kazettás walkmant,orsós magnót,gramofont.Hamarosan vhs videomagnót sem lehet már venni.Jött jobb olcsóbb technika ezért nincs rá kereslet,nem gyártják. Lekéstél róla úgy 30-évet akkor még úgy ahogy jónak számított alternatív mivolta végett ,bár akkor is magasabb áron volt mint a normál 35mm-es filmes technológia (kíváncsi leszek ez meddig lesz még).
2011. júl. 30. 08:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Hát kár érte pedig.
2011. aug. 2. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!