Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi fényképezőgépekről?

Figyelt kérdés
Körülbelül az 50 ezer forint lenne a felső határ, ebben az árkategóriában keresgéltem. Elsősorban a bridge fényképezőgépeket néztem, de a kompaktok is szóba jöhetnek. Ami fontos, hogy nem csak egy 'mezei' gép kellene, hanem egy olyan ami már nem csinál meg mindent helyettem, már van egy kicsi beleszólásom a dolgokba. (Értem ezalatt például a záridőt) Amit én kinéztem az a bridge gépek közül a Fujifilm FinePix S1600 ( [link] ), ennek az újabb verziója a Fujifilm FinePix S1800 ( [link] ) , illetve egy kompakt a Fujifilm FinePix JZ300 ( [link] ). Nálam ez a 3 esélyes, közülük is az S1600 a befutó, de előtte ki szeretném kérni hozzáértők segítségét. Vagy ha esetleg valamelyikőtök rendelkezik bármelyik géppel a felsoroltak közül, akkor szívesen venném a segítségét. Illetve szívesen meghallgatok más ötleteket is ebben az árkategóriában. Segítségetek előre is köszönöm.
2011. jan. 23. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Az S1600 és az S1800 jó, azt vedd közülük, amelyikre pénzed van. Láttam már tőlük képeket, szépek!
2011. jan. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!