Mi történhetett a számítógépemmel?
Szóval van egy számítógépem,ami már elég régóta megvan.Mikor újra akartam indítani akkor újraindult de a kép már nem jött be és aztán se kép se hang csak ment a gép.Ezután ki húztam a konnektorból és egy kis idő múlva visszadugtam.Magától elindult a gép és sípolt kettőt vagy hármat és se kép se hang.Aztán még megpróbáltam néhányszor és ugyanaz volt.
Mi lehet a baja?
Okos emberek találták ki a gépet, és nem véletlenül sípol/pittyeg bekapcsoláskor. Ezek bizony jelzések, hogy minden ok-e vagy van-e valami gond és ha van akkor mi az.
Ezt nézd meg. Aztán írd le hogy mi a baja a gépednek.
Ez után konkrétabb válaszokat kapsz majd.
Igen, elképzelhető.
Néha előfordul hogy újraindításnál, pillanat áramszünetnél és ilyesmiknél kap egy túláramot a gép, amit többnyire elvisel a legtöbb lakatrész. De az esetek nagy részében(bár alapból ilyen elég ritkán történik, de annak a ritkának a nagy részében) a videokártya sínyli meg a dolgot.
Persze előtte érdemes megnézni, kiszedni aztán visszatenni, hátha csak érintkezési hiba. (ez is elő szokott fordulni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!