Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Numark Mixtrack Pro vagy...

Numark Mixtrack Pro vagy Hercules DJ Kontrol Air?

Figyelt kérdés

2012. dec. 8. 18:33
 1/7 A kérdező kommentje:
Numark Mixtrack Pro-t már láttam 40 000-ért, Hercules D kontrollt viszont csak és kizárólag 42 500 ft-ért.
2012. dec. 8. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Megbízhatóbb a Numark, de gondolom használtam láttad a pro-t 40-ért.
2012. dec. 8. 19:12
 3/7 A kérdező kommentje:

*Alig használtan (Így volt leírva)

Ergo, igen, használtan....

Tehát akkor melyiket?

2012. dec. 8. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Természetesen Numark, de előte nézd meg, próbáld ki, ha lehetőséged adódik.
2012. dec. 8. 23:19
 5/7 A kérdező kommentje:
És miért a Numark? Igen, lenne lehetőségem kipróbálni dde csak a Numark-ot, mert az használt. (Alig használt) A Hercules DJ Control Air-t pedig újonnan venném a netről egy DJ. áruházban
2012. dec. 8. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Már leírtam, hogy megbízhatóbb márkának tartják a szakmabeliek. A Hercules ez a tipikus "olcsójános" kontroller, alacsony ár mellé nem a legjobb minőség. Hosszabb távon még jobban megéri a Numark, nem lesz vele probléma, ha normálisan használod. :)
2012. dec. 9. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Teljesen igaza van az előttem válaszolónak. Nekem is Numarkom van. Kérdésedre a választ egyszerűen meg tudom indokolni. Nézd meg a 2 gyártó teljes termékkínálatát. Egyből rájössz, hogy melyik milyen kategóriába szánja a termékeit. Herkulesnél ez majdnem egy csúcskategória, Numark viszont rendes nagy lejátszókat is gyárt. Sok DJ-t láttam már Numarkkal, még Herkulessel természetesen egyet sem, és nem is fogok :) Használt, vagy új tök mindegy, főleg ha valóban alig használt. Próbálj ki minden gombot, és ennyi.

Nekem MixDeck Express van igaz, és sajnos még soha nem használtam számítógéppel, csak szólóban USB-ről, meg CD-ről. A MixTrack Pro-val is egyszer végigzenéltem egy szilvesztert, nagyon kézre áll, kényelmes, nagyon szerettem, tökéletesen használható. Amikor én terveztem ezek vételét, valahogy a Hercules valahogy szóba sem került nálam :) Néztem, de hamar rájöttem az "olcsójános" hovatartozására...

2012. dec. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!