Numark Mixtrack Pro vagy Hercules DJ Kontrol Air?
*Alig használtan (Így volt leírva)
Ergo, igen, használtan....
Tehát akkor melyiket?
Teljesen igaza van az előttem válaszolónak. Nekem is Numarkom van. Kérdésedre a választ egyszerűen meg tudom indokolni. Nézd meg a 2 gyártó teljes termékkínálatát. Egyből rájössz, hogy melyik milyen kategóriába szánja a termékeit. Herkulesnél ez majdnem egy csúcskategória, Numark viszont rendes nagy lejátszókat is gyárt. Sok DJ-t láttam már Numarkkal, még Herkulessel természetesen egyet sem, és nem is fogok :) Használt, vagy új tök mindegy, főleg ha valóban alig használt. Próbálj ki minden gombot, és ennyi.
Nekem MixDeck Express van igaz, és sajnos még soha nem használtam számítógéppel, csak szólóban USB-ről, meg CD-ről. A MixTrack Pro-val is egyszer végigzenéltem egy szilvesztert, nagyon kézre áll, kényelmes, nagyon szerettem, tökéletesen használható. Amikor én terveztem ezek vételét, valahogy a Hercules valahogy szóba sem került nálam :) Néztem, de hamar rájöttem az "olcsójános" hovatartozására...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!