Milyen Dj kontrollert vegyek?
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis eligazításra!
Szeretnék vásárolni valamilyen dj kontrollert itthoni használatra esetleg egy két buli ra ! Amin gondolkodom: Numark mixtrack,behringer bcd 3000 . Nemtudom melyik érné meg jobban.Használtan szeretném venni.Láttam hogy 30 ezer környékén már mind 2őt megtudnám venni de nemtudom hogy ez az ár neme egy rosszat takar és azért ilyen "olcsó". Valaki esetleg tudna nekem ebben segíteni vagy tud valamilyet ajánlani amiben nemcsalódnék?:) megköszönném tanácstalan vagyok! Köszönöm előre is!!
Rendben,amint meglessz a pénz azonnal írni fogok;)
Persze hogy számít:D Igen nekemis tetszik sőtt..szerintem egyáltalán nem lányos inkább egyedi!Általában sötét színek jellemzik ezeket:D Egyébként pl ennek a boltnak vagy a pakonak stb vannak mintaboltjai ha értitek mire gondolok:D Ahol személyesen is megtudom nézni esetleg kipróbálni:D Ott tudnám csak igazán eldönteni hogy white vagy a megszokott fekete:D
jajj és éppen most találtam egy videót is amin szinte díszkivilágításos a pro..létezik ilyen fajta is vagy a white verzió az alapból ilyen?:D

Hát még nem láttam élőben white editiont, de szerintem friendlyhouse-ban ki tudod próbálni, vagy zaj-nak hátha van valami boltja Pesten.
A videóban linket Mixtrack meg egy moddolt cucc, garancia kb 100%, hogy nincs rá, mert biztos, hogy meg kellett bontani a házat ahhoz, hogy a ledeket ki tudja cserélni. Potik ki vannak cserélve (vagy le vannak festve), a jog-on is fehérre van fújva az oldalsó rész, elég igényes munka, azt meg kell hagyni. Meg persze tetszetős, simán elfogadnám! :)
Elnézést, hogy itt kérdezek, csak olvasgattam ezeket a dj -s kérdéseket és bennem is felmerült egy két dolog. Ez az usb-s controller, ezt muszáj géphez kötni? Mi az hogy 2 csatornás?
A hangfalakat egy erősítőbe kell bekötni és az erősítőt a contollerhez, vagy ez hogy működik?
Légyszi ne nézzetek hülyének, csak tényleg érdekel hogy hogyan működik ez a dolog :)
Hello kérdező!
Saját szavaimmal próbálom elmagyarázni ha nemharagszol remélem nemmondok túl nagy butaságokat és megérted:D
Igen muszály géphez kötni hiszen ez egy vezérlő! Nemtudsz cd-ét helyezni bele mint a hagyományos cd lejátszókba (pl:pioneer cdj 1000 ) A lényege azlenne hogy ugyebár van egy virtual dj-éd vagy traktor a gépen magyarul egy programod amit ezzel a controllerrel irányítassz és mivel összeköttetésben van a program és a controller igy nincs szükséged cd-re:)
A csatorna azt akarja takarni ha jol tudom hogy bemeneti jel pl mikrofon. Keverőknél pl egy alap 2 csatornásnál a 2 lemezjátszó 1-1 csatornát használ. Na most én értem mitakarok magyarázni nemtudom te érted e:D a többihez még nemtudok hozzászólni mert még arról nincs tapasztalatom de az engem is érdekel:D
ááh, köszi szépen :)
Nah az összekötéssel kapcsolatban érdeklődtem.
Ha olyan hangfalaid vannak, amiben nincsen beépített erősítő akkor úgy kell bekötni, hogy ugye maga a laptop, ahhoz kötöd a keverőt, a keverőhöz kötöd az erősítőt, hogy fel erősítse a jelet, az erősítőhöz pedig értelemszerűen a hangfalakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!