Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen Dj kontrollert vegyek?

Milyen Dj kontrollert vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis eligazításra!

Szeretnék vásárolni valamilyen dj kontrollert itthoni használatra esetleg egy két buli ra ! Amin gondolkodom: Numark mixtrack,behringer bcd 3000 . Nemtudom melyik érné meg jobban.Használtan szeretném venni.Láttam hogy 30 ezer környékén már mind 2őt megtudnám venni de nemtudom hogy ez az ár neme egy rosszat takar és azért ilyen "olcsó". Valaki esetleg tudna nekem ebben segíteni vagy tud valamilyet ajánlani amiben nemcsalódnék?:) megköszönném tanácstalan vagyok! Köszönöm előre is!!

2012. dec. 6. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szia a mixtrack tényleg nem rossz a numark termékek úgymond eléggé stabilak igaz még az én kezemben nem volt numark se pioneer,de a videókban látom, hogy jól működik. De ha mixtrack-ot veszel akkor mixtrack pro-t keress mert van benne hangkártya.

Esetleg mennyi lenne a keret rá, mert attól függően tudok ajánlani...

2012. dec. 7. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
Behringer nem hiszem, hogy a legjobb választás lenne. Ellenben Numark Mixtrack Pro-t (beépített hangkártya fontos!) ajánlani tudom, nemtudom, hogy mennyire vagy jártas dubstep berkekben, de többek között Bratkilla is azzal járja Európát!
2012. dec. 8. 01:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság hogy maximum 40.000 lenne rá és az tényleg a plafon és még eztis összekellesz keményen spórolgatni,csak gondoltam szétnézek kiválasztom milyenre gyűjtök össze és azt veszem:) a beépített hangkártya annyira lényeges? mármint fogalmamnincs hogyankell összekötni géppel még..az én gépebe van egy hangkártya arra rákötöm nem elég? ezt magyarázdmár légyszi:D
2012. dec. 8. 11:51
 4/17 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ez meg fog várni (főleg ha újonnan veszed), népszerű cucc, sokan használják itt Magyarországon is.

Pro-nál a beépített hangkártya minősége miatt éri meg egybe venni, mert tényleg jó, ilyen árkategóriában a Reloop Digital Jockey IE/ME-nek van jobb hangkártyája. Plusz fölösleges macera egy újabb hangkártyát venni.

Youtube-on vannak videók, az a lényeg, hogy az USB-t rákötöd a gépre, már ekkor életre is kel a masina. Ezután VDJ/Traktor/Ableton-ban konfigurálhatod, tehát ezalatt arra gondolok, hogy a Mixtrack hangkártyáját használja a program, nem a gépét. Beállítod, hogy hogy halld a zenét a füleseden keresztül, és itt is jön elő az a bizonyos előny a pronál: A sima mixtrack-nál nem tudod rákötni a fülesed a kontrollerre. Ezért kell az a hangkártya, ami nagyon nem jó, ha ilyen pár ezer forintos förmedvény. Jelenlegi helyzetedben a gyűjötgetést javaslom a Pro verzióra, hidd el, hogy megéri! :)

2012. dec. 8. 19:29
 5/17 A kérdező kommentje:
Előszöris Köszönöm hogy ilyen jól elmagyarázod,sokan már hülyéneknéznének hogy akarok vmit venni és aztse tudom mi hogy működik:)! Másodszor pedig igy már teljesen világos és valóban megérné akkor inkább hozzá gyüjtögetni! Viszont a pro használtan olyan 60 körül láttam ha jól emlékszem. Nemlenne az drága egy használt cuccért? Mivel nemvagyok ilyen gazdag család gyere igy magamnak kell összeszednem munkával stb amire vágyok és ennyi pénzt már olyanért szeretnék kiadni ami valóban egy jó dolog nempedig olyan amiben csalódnék:)
2012. dec. 8. 22:04
 6/17 A kérdező kommentje:
gazdag család gyereke*
2012. dec. 8. 22:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Ajánlom neked a friendlyhouse.hu-t, ott korrekt árakat szabnak! Ott újonnan szállítással együtt szerintem 60 ezer alatt megúszod. Esetleg még argep.hu-n nézz szét, milyen ajánlatok vannak, ott rengeted cég ajánlata van egy helyre zsúfolva.
2012. dec. 8. 23:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Én a pako-t ajánlom itt egy link a mixtrack pro-rol ingyen szállítják ami szerintem elég jó. [link]
2012. dec. 9. 19:07
 9/17 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy ilyen sokára reagálok csak a válaszaitokra!

Előszöris BUÉK:D

Másodszor pedig elkezdtem gőzerővel gyüjtögetni és remélhetőleg 1-2 hónapon belül sikerülis a mixtrack prot megvenni:) remélem számíthatok majd valamelyikőtök segítségére hogy a legjobb oldalról válasszak:) Köszönöm!

2013. jan. 2. 19:12
 10/17 anonim ***** válasza:

BUÉK! :)

Nyugodtan dobhatsz egy privát üzit, ha valami olyan kérdésed lenne!

Árban túl sok diffit szerintem nem fogsz találni a boltok között, bár azért gondolom számít az a cirka 5 ezer forint. Ebben a pillanatban a hangszerdiszkont.hu-t tudnám ajánlani kb. 55 ezer Ft-ért. Van white verzió is, nekem az most nagyon tetszik, bár lehet valaki szerint egy kicsit lányos... :D

2013. jan. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!