VGA kábellel akarom összekötni a tv-vel a pc-met de, csak a bekapcsolás pillanatában megy át a kép. (lent) Mi lehet a baj?
"Elvileg a vga-nak érzékelnie kell"
Gyakorlatilag meg nem érzékeli. Ezt kézzel kell beállítani. Mint ahogyan írták is, néz meg, engedélyezve van-e a több képernyős üzzemód, és ha igen, akkor állítsd át a TV-hez tartozó felbontást olyanra, amivel van kép.
VGA kábellel? Azt hogy oldod meg?
Én VGA kábel alatt azt a vastag, D-SUB csatlakozós kábelt értem, ami a monitorból megy a gépbe. Azt nem lehet TV-be dugni (legalábbis még ilyent nem láttam)
Esetleg nem az S-VIDEO csatlakozóra gondolsz?
Elvileg a D-SUB -os monitor kimenetet is át lehet alakítani (egy kis forrasztgatás) S-VIDEO -ra, de kicsi az esély, hogy a PC és a TV képes lesz szinkronizálódni. Az átvitelnél van egy szinkronozó jel. (Na ezért badarság például az, hogy egy csatlakozót kettéosztasz csak úgy forrasztásokkal hogy két monitoron menjen a kép)
Köszi a válaszokat sikerült megoldanom.
Amikor össze van kötve jobb klikk az asztalra----> grafikus beállítások---->megjelenítő eszköz---->és ott kivlasztom, hogy ,,monitor".
Utánna ha vissza akarom kkor a monitor alatt ,,noteszgép"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!