Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kábelcsupaszoló-blankolót...

Kábelcsupaszoló-blankolót lehet kapni Obiban? Ha igen, milyet érdemes venni, mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2012. dec. 5. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is el voltam oldalvágóval évekig. Viszont ha rászánsz 500 forintot, akkor utána mindig használod. A legolcsóbb is tökéletesen használható. Persze a kábelköpenyhez kettős szigetelésnél kell a sniccer továbbra is. (munkában ahhoz is van blankoló, kis körkéses szerszám) Amíg nincs, addig nem hiányzik, miután van, akkor meg visszagondolsz, hogy eddig miért nem volt? Ráadásul egy kézzel is lehet blankolni, ami szintén nagyon jól tud jönni.
2012. dec. 6. 17:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Hú, mindenféle fekete-piros műanyaggal borított ércszínű kötegelt kábelhez kellene...normális, hétköznapi célokra, mint töltő vagy lámpa vagy ilyesmik vezetéke....Nem értek hozzá.

Akkor ehhez jó az 500 ft-os is az OBIban?

2012. dec. 7. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Tökéletesen megfelel. Én ilyet használok:

[link]

2012. dec. 7. 12:30
 14/14 Karesz6969 ***** válasza:
Igen, jó!
2012. dec. 7. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!