Mi a véleményetek az Energizer tölthető elemekről?
Figyelt kérdés
Vettem egy 2 helyes USB-s töltőt, az elemekkel maximálisan meg vagyok elégedve, MP3 lejátszóban elszólnak 30-40 órát folyamatos üzemelés, max hangerő mellett! Viszont a töltési idő nagyon hosszú (kb 8-10 óra). Ennek ilyen hosszúnak kell lennie?2009. aug. 19. 15:28
1/2 anonim válasza:
8-10 óra reális, mert nem gyorstöltő, és azokat az aksikat sem lehet gyorsan tölteni mert nem az a fajta.
2/2 anonim válasza:
Nekem is USB-s Energizer töltőm van. Szintén adtak hozzá két AAA méretű 900mAh-s akkut. De nekem kb 1,5 óra alatt feltölti teljesen.
Kicsit meg is lepődtem fajta, mert a másik töltővel sokkal tovább szokott tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!