Ha van itthon wifi és én arra csatlakozok akkor anyám látja h mikor, , mivel csatlakoztam és milyen oldalakat néztem?
hát, ha leül ahhoz a géphez ahol nézted, ott látja.
viszont, ha másik hálózatban lévő géphez ül le, akkor egy jóféle informatikusnak kell lennie, hogy megtudja éppen mit nézel.
Nem kell feltétlenül forgalomelemzés, meg hack.
Ha Anyukád be tud lépni a WiFi router-be admin-ként, akkor a router firmware programjától függ, hogy le lehet-e kérdezni web böngészővel távolról a legutóbbi pár WiFi eseményt, forgalmi statisztikákat, stb..
Anyum foglalkozott egy ideig informatikàval és van egy jó ismerosünk aki informatikus...
De am nekünk ilyen tmobilos netünk van akkor ott lehet látni?(utolsó komizo)
A TMobilos net mobilinternet, USB stick-kel? Mert akkor feltételezem, hogy azt osztja meg valószínűleg vagy egy okos WiFi router vagy egy PC WiFi-n keresztül...
Ennyi információ alapján számomra nem egyértelmű, hogy milyen az otthoni internetetek, sok a feltételezés.
Viszont ha informatikus, akkor ha nagyon akarja, képes a forgalmat vagy az eseményeket figyelni egy saját maga által kiépített és felügyelt rendszeren.
A legjobb amúgy olyan oldalakat látogatni, amit nem kell titkolni, amit fel lehet vállalni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!