Mi a neve ennek a fajta csatlakozónak és hol árulnak?
Nekem ilyen kellene, mivel 20 A áramátvitel kell, és ez az ami stabil meg ez van gyárilag is a készülékekhez, na de sehol nem kapok ilyet pedig állítólag régen volt ilyen autósboltokban is.
Meg tudjátok mondani, mi a pontos neve és hol lehet kapni?
Ugyanez a kérdésem az ilyen nagy méretű lengő biztitartóval kapcsolatban. Csak kis vackokat kapok, na de itt kb 4-es vezetékról van szó, tehát ilyen "nagy" biztitartó kéne mindenképpen, viszont ezt se kapok sehol.
köszi csak ahogy látom ez csak nagyker ..
igazából nem autóvillamossági dolog ez feltétlenül, hanem az a lényeg hogy nagy áram megy át, tehát kis vackok nem jók, és eddig 4 elektronikai áruházban se találtam ilyet :(
köszi az se rossz ötlet na csak nekem kellene kb 30 db UGYAN OLYAN ... tehát sajna nem elég egyet halászni egy bontóban, a rák megenné már :(
régebben amúgy még kaptam ilyet autósboltban de ott is azt mondják h jelenleg beszerezhetetlen már (nagyon hasonló, mint a képen egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!