Mi baja lehet? (Kérdésed túl rövid, a (nyád)
Figyelt kérdés
3 hete vettem egy új számítógépet, és a benne lévő optikai meghajtó(Super-WriteMaster™ SH-S223C Black 22x DVD±R/RW Dual) tegnap előtt tönkrement. Visszaittem a számítógépet az üzletbe, de nem hajlandók megjavítani, mondván ez az én hibám! Lehet, hogy azért ment tönkre, mert valamit elállítottam? Egyébként van itthon 2 optikai meghajtóm, esetleg cseréljem ki, ha már a szervízben nem hajlandók?2012. nov. 27. 18:19
1/2 anonim válasza:
Már mégis hogy lenne a Te hibád? Gondolom rendeltetésszerűen használtad, és nem pohártartónak. Vagy mondtak valamit, hogy miért a Te hibád? Ha nem, és tudomásod szerint nem is csináltál vele semmi olyasmit, amitől behalhatott, akkor vidd csak vissza, majd ha nem hajlandóak megcsinálni, akkor kérdezd meg, hogy meg tudják-e adni az NFH telefonos elérhetőségét! Gondolom a gépen meg van ilyen garancia matrica (nem tudom, mi a hivatalos neve), ami biztos sérül, ha önszorgalomból DVD írót cserélsz, úgyh. én a helyedben ezzel várnék, hátha sikerül velük megegyezni.
2/2 anonim válasza:
Vidd vissza, ha nem csináltál semmit. Sajnos elég erélyesen kell néhol fellépni. Garanciamatrica meg általában olyan gépeken van, amit egyben veszel pl hipermarketben. Persze azok igen hamar tönkre mennek a portól. Ugyanis ugrik a gari, ha kitakarítod, az pedig azért ráfér néha. Jobb helyeken minden alkatrésznek külön van garanciája, ráadásul nem is egyforma a gar. idejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!