Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Asus, Acer, Samsung vagy Dell...

Asus, Acer, Samsung vagy Dell notebook?

Figyelt kérdés

melyik márka a legjobb? Lehetőleg ár-érték arányban is jó legyen.Nem kell hiperszuper technológia,kamasz lány vagyok.

Ti melyiket ajánljátok?

2012. nov. 23. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a Dell, valamivel jobb a minősége, mint az Asusnak, vagy az Acernek, a Samsunghoz nem értek, de azt hiszem az drágább.

Mondjuk ezzel nem mondtam semmit, mert típusonként, sőt készülékenként változó, melyik meddig teszi, de a Dellekre igencsak vállalnak 3 év garanciát, szóval olyan rossz nem lehet.

Az Acert semmiképp nem ajánlom, eddig amennyit láttam, mindnek volt valami baja.

2012. nov. 23. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha van pénzed akkor Samsung! (Nagyon jó minőség miatt)

De a Dell sem olyan rossz!

2012. nov. 23. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Dell mindenféle képpen milyen árkategóriában gondolkozol?
2012. nov. 23. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat! 200.000 ft alatt mindenféleképpen!
2012. nov. 23. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első vagyok, én is Dellt vettem, viszont annyi panaszom lenne rá, hogy 200000Ft alatt nem sokkal volt egy nagyon frankó konstrukció, kb. 7-8 helyről próbáltam rendelni, de sehol nem volt, aztán egy másikkal kellet beérnem.

Driver semmi nem volt rá. Viszont a laptop alján van egy szervízkód, amit ha beütsz a Dell oldalán, garantáltan megtalálsz mindent.

2012. nov. 24. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Dell nek van a legjobb driveres supportjuk.:)
2012. nov. 24. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Dell! Nekem is Dell van és teljesen megvagyok elégedve vele és én se 200 ezer felett vettem.
2012. dec. 4. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!