Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit fogyaszthat a lakásria...

Mennyit fogyaszthat a lakásriasztóm?

Figyelt kérdés
Egy hónapig nem voltunk otthon,áramtalanítottunk.Kivéve a hűtőszekrényt,ami a legkisebb fokozaton ment./vadi új a hűtő/.És a lakásriasztó is bekapcsolva volt.Létezik,hogy 77-el többet mutat a villanyóra 36 nap leforgása alatt?
2009. aug. 14. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:

A fogyasztás nagyban függ a risztó tipusától az érzékelők számától, de általában 10-30W-ot fogyaszt.

a 77-et hogy olvastad le? KWh vagy mi?

2009. aug. 14. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia!A villanyórát olvastam le mikor elmentünk,most meg mikor hazajöttünk.A különbség 77 kWh.
2009. aug. 14. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:
ja,és 4 érzékelő van,de a típusát nem tudom.de valami jó fajta.most nem ott vagyok,nem tudom megnézni.
2009. aug. 14. 18:55
 4/5 anonim válasza:
szerintem ez a fogyasztás nem olyan vészes, nagy részét a hűtő használta el a riasztó nem fogyaszt sokat, ez a 77 KWh kb. 3000 Ft, több mint egy hónap alatt reális
2009. aug. 14. 20:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de még most is fura,hogy amikor otthon vagyunk,villannyal főzünk,mosógép,tv-k,hajszárító,hajsütő,vasaló,stb., minden üzemel,akkor kb.150kwh szokott lenni a fogyasztás.
2009. aug. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!