Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lakásriasztóm megbolondult,...

Lakásriasztóm megbolondult, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt vettem egy mágnesérzékelős ajtóra szerelhető lakásriasztót/Mini alarm/.Típusa nincs ráírva,és nincsenek meg a papírjai.Pár nappal ezelőtt lemerültek az elemek/4 ceruzaelem/.Mikor betettem az újakat,a négyes gombbal úgy tűnik,aktiválni tudom,riaszt rendesen.Viszont kioldani csak az általam megadott kóddal lehet.De az elemcsere óta valószínű,ez törlődött.Ma is megszokásból,mikor elmentem otthonról,beriasztottam,és mikor hazamentem,visított marhára fél vagy 1 percig.Aztán már be sem riasztottam,csak kinyitottam az ajtót,és megint megszólalt.Szóval,most kivettem az elemeket megint.Valaki megtudná mondani,hogy hogy kell újból kódolni?4 számjegy van a riasztón./1-4/Gondolom,a gombokkal kell valahogy variálgatni,nyomogatni...help!
2011. febr. 7. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
A Somogyi elektronik honlapján láttam ezt a riasztót.Próbáld velük felvenni a kapcsolatot hátha küldenek 1 doksit neked.
2011. febr. 7. 23:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,működik a riasztó,sikerült visszaállítani.
2011. febr. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!