Mit gondoltok az alábbi konfigról? Processzor:AMD Athlon 64 X2 Dual core Processor 4000+ 2.10gh RAM: 2gb ddr2 64 bites o. rendszer Videókártya: ATI radeon x1550 256mb 160gb sata merevlemez
vennéd? attól függ milyen árban van.
Nemrossz, bár manapság már nem számít erős gépnek (ha játszani akarsz) Ergo, már HTPC-nek is gyenge egy kicsit.
Sajnos a GTA4 nagyon rosszul lett optimizálva, így ahhoz sajnos szinte mindent.
Igazából a géped már a középkategóriába tartozik, de sajnos az aljába, így a lecserélés helyett Én az eladást és új vételét javasolnám.
Itt meg tudod nézni, hogy milyen gép kell a bizonyos játékokhoz:
Mivel a hozzászólásaid alapján azt vettem le, hogy Te játékra szeretnéd használni a gépet, így annyit tudok tenni, hogy ami neked kellhet azt felsorolom. Egyébként jövőre Q1ben jön a GTA5, gondolom akkor már olyan gép kellene, ami azt is futtatja (valószínűleg).
Megpróbálom neked árakkal illusztrálni a dolgokat, hogy tudd, kb mennyibe jönnél ki a végére. Persze hozzátenném, hogy a játékélménybe sokat segít a jó monitor és a hang is.
Mégegyszer leírom hogy a minimumot írom, ami szerintem elég ahhoz, hogy a mostani játékokat simán, és valószínűleg a GTA 5-öt is valószínűleg rendesen futtatni tudd.
CPU: Mimimum Quad-Core (4magos) - Amd Athlon II X4 631 2.6GHz FM1 Processzor -- KB 14.000 Ft
Winchester: 1TB-os -- KB 20.000 Ft
Memória: 4 GB Ram (DDR3)-- KB 5.000 Ft
Videokártya: 1 GB-os - Itt rengeteg féle van, az alsótól a felső kategóriáig -- ennek ára 20-tól egészen többszázezet Ft-ig mehet, ezt inkább a pénztárca szokta az embereknél eldönteni..olyan 50-60.000 Ft körül vannak azok, amiket már tényleg tudsz játékra használni és nem lesz vele gondod
Ez összesen olyan 80-100 ezer Forint.
Viszont!
Amit itt leírtam körülbelül olyan tudása van egy Xbox 360-nak is, viszont abból használtan kapsz JTAG-elt, LT3-masat, 120 GB+ winchesterrel kb 50-60 ezer forintért.
És ugye konzolra elég sok olyan játék kijön, ami PC-re nem. Persze ízlések és pofonok, Nekem mindkettő van és nincs jobb vagy rosszabb.
Remélem ezzel tudtam segíteni.
Üdv!
köszönöm de most kaptam meg tegnap az új gépem.A reszletes leírást köszönem,zöld.Írom az új konfigomat.
Videókártya: Gigabyte GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI
alaplap: MSI X79 Big Bang XPower II
ram: 8gb kingston
winchester: 2tb
táp:OCZ ZX Series 1000W OCZ-ZX1000W-UN
ezen szerintetek majd menne a gta 5?
Erős géped van, gratulálok :)
1 ok miatt nem mehetne a GTA5, az optimizálatlanság miatt, ugyanis ezeket először konzolra csinálják meg és utána PC-re..De mivel a géped erősebb, mint a mostani konzolok, így nagyon valószínű, hogy menni fog. Persze az optimizálatlanságot pedig orvosolják a patchekkel. Így szerintem most egy jóideig semmilyen játékkal nem lesz bajod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!