Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni? .

Mit tudnék csinálni? .

Figyelt kérdés

Üdv.

A helyzet a következő:

Unokahúgom nem igazán ért az elektronikai cuccokhoz, annyira a számítógéphez se, QWERTY -t ismeri, így a gyorsírás és a facebook az megy, de azon kívül erőszeretettel töltöget le dolgokat, amit én (miután elment), le is szedek a gépről, szóval ezzel nincs baj, de olyan 4-5 hete sikerült leszednie valamit, ami fogozatosan megölte a gépet.

Kezdődött azzal, hogy elvágott a kommunikációs ezközöktől, (Team Speak, Skype, MSN) majd rászállt a C:\ meghajtómra, és szép lassan, ellenőrzésnek beállítva megölte magát.

Mivel nem indult be, írtam magamnak laptopomról egy Win7-et, (32 bit, Ultimate), hosszú órák teltek el, mire sikerült kihozni a szerződési feltételeket, ami már gyanús volt. Mivel az adatok kellenének ugye a gépről, (képek, videók, stb) ezért nem szerettem volna formázni, de azért haladó telepítés, hogy mégis kiválasszuk ugye hová szeretnénk telepíteni, de itt jött a csavar:

Nem is érzékelt semmilyen meghajtót. (alapesetben C:\ -t és D:\ -t kellett volna), de semmit.

Gondoltam kimozdulhatott a Vidikártya, mivel már elég régi, 8 éves gépről van szó, ami eddig szó nélkül elbírt minden Technikai- és fizikai bántalmat. Megnéztem, de nem.

Itt már kezdtem ideges lenni, szóval írtam egy Ubuntu 10.04 -es Live CD-t, amit természetesen bootolni se engedett, mert mért is, úgyhogy muszáj voltam írni egy 9.04 -eset, ami most gond nélkül fut, ezt a kérdést is innen írom, de viszont a felállás ugyan az: Nincs meghajtó, csak flopy....

Mit tudnék ezzel csinálni? Kuka?... Help..

2012. okt. 28. 19:52
 1/1 Bitil válasza:

csak floppy?!? hát az sz@r heIyzet,legalább leb@sztad unokahúgodat?nagybátyámnak volt ez a baja mikor tesom elcseszte a gépét, nem tudta megjavitani,szerintem ennek is

annyi lett.

2012. okt. 29. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!