Father*** kérdése:
Milyen fényképezőgépet vegyek, h videot is tudjak kesziteni?
Figyelt kérdés
Van egy samsung gepunk ami 9 mp-es, es 3-4 eve hasznaljuk, de szeretnek valami komolyabbat mar. Olyat szeretnék venni, amivel ha elindulok a családdal kirándulni, akkor tudjak normális képet, esetleg videót késziteni. A normálisra azt értem, hogy ha pc nézném a képeket akkor ne legyen elmosodva, tiszta szép képeket tudjak vissza nézni. Nem kell nekem h sok extra legyen, csak tudjak szep kepet vagy videot kesziteni vele. Kerlek segitsetek. Árba 2 kategoria lenne. 20-30 vagy 40-60 ezer ft. Azért, mert lehet h 20-30 ezerert is lenne olyan gep ami nekem megfelelne.2012. okt. 23. 18:20
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy van ami 20-30 között megfelelne. A mai kompakt gépek ebben a kategóriában is elég szép képeket csinálnak. 1 valamire való javaslatom van:
Olyat vegyél amelyik mindig is kamera-márka volt. A samsung speciel sose gyártott fényképezőgépet, és ez meglátszik a képeken, hiába 9 vagy 140 megapixel, nem ez számít. Van egy 8 éves kodak kompaktom ami 3mpixeles, és a mai napig szebb képet csinál, mint jópár mai amiket látok (persze szigorúan a kompakt kategóriában).
2/3 anonim válasza:
Még valami. A legtöbb ma kapható fényképezőgépről vannak online tesztek, képekkel, szóval meg is tudod nézni milyet csinál, ha valamelyik megtetszik. Csak gúglizz rá. :)
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, koszonom szepen:)
2012. okt. 23. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!