Milyen izzót érdemes venni az opál gyertyaizzó helyett?
Nem kötelező válaszolnod, nekünk sem.
A kérdések arra irányultak hogy kiderüljön a felhasználással kapcsolatos elvárás, minek kell megfelelni, nemcsak a világítás szempontjából, hanem mint elektromos eszköz is.
Felépítésükből adódóan a LED, kompakt cső, halogén, superballux és egyéb más fényforrások mind más és más üzemidőt, színhőmérsékletet, fényerőt produkálnak, alkalmazási területük eltérő, nyilván az áruk is széles skálán mozog. Pl egy olyan helyiségben ahol rövid ideig van szükség a világításra, vagy mozgásérzékelő, esetleg lépcsőházi időzítő van beépítve, a kompakt cső a legrosszabb választás.
Mivel a kérdésedből nem derült ki semmi konkrét, ezért bátorkodtam a részletek után érdeklődni (képzeld, manapság már nem csak a csillárban használnak opál gyertyaizzót. lehet pl sminkelőtükör megvilágítás, folyosói falikar, íróasztal lámpa, állólámpa, dekor világítás, füdőszoba vagy mellékhelyiség, folyosó szegély, hangulatvilágítás, vitrin, kijáratjelző, reklámtábla és ezer más dolog, pl nekem a műhelyemben az oszlopos fúrógépemben is ilyen izzó van beépítve).
Elnézést kérek tőled, hogy meg mertem tenni.
Megígérem, hogy többet nem teszem, a nyugalmadat a világért sem zavarnám meg ilyen botorságokkal.
Tehát a csillárodba szerintem olyan égőt tegyél amilyen előtte volt, ezzel a módszerrel nem fog meglepetés érni.
Remélem ez a válasz kielégítette a kíváncsiságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!