Csopi613 kérdése:
Mit tehetnék egy hibás Philips bébiőrrel? Esetleg, hogy ki hol javíthatná meg?
Figyelt kérdés
Vásároltam az unokámnak egy Philips típusú bébiőrt az interneten. Az eladó úgy hirdette, hogy néha nem kapcsol be. Ezért én azt gondoltam, hogy csak valami érintkezési hibája lehet, amit majd a párom megjavít. Sajnos ezt egyáltalán nem lehet bekapcsolni. A visszajelző fények égnek, de mégsem működik. Így a páromnak sincs ötlete mi lehet a baja. Most mit tehetek? Kidobhatom. Esetleg volna valakinek ötlete. Vagy meg tudná valaki javítani jutányos áron? Azért vettem ezt, mert nem volt pénzem újra. Lehet, hogy most újra megtapasztalom, hogy olcsó húsnak híg a leve?#javítás #Philips bébiőr
2012. okt. 22. 10:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!