1/3 Csibu83 válasza:
Kérdés, milyen böngészőt használsz...?
2/3 Csibu83 válasza:
Cserébe kérem, hogy oszd meg!!!
3/3 natika7 válasza:
Én is bajban voltam én is ki irtam probálkoztam és 1 perc mulva meg is találtam segitek neked nem kérek cserébe semmit amikor oda ramész ahol ki kell jelentkezned akor ott van az az alkalmazás is arra rá mész a my color facebook alkalmazásra felül beadja tudod hogy tudod megvaltoztadni a szint ott felul a sarkába van irva valami angolu arra rá mész és már nincs is ilyen egyszeru szoval ra mesz arra a kis izéra ahol ki kell jelentkezned ott van az alkalmazás rá mész ot lesz a sarkama valami irva rá mász és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!