Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan kell magam törölni a...

Hogyan kell magam törölni a facebookról?

Figyelt kérdés
Csak deaktiválni tudom a fiókom, de valóban törölni szeretném.
2012. márc. 15. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

[link]

(végre egy értelmes ember aki rájött, hogy semmi értelme a a f*sbooknak ) :D

2012. márc. 15. 02:24
 2/3 anonim válasza:
Attól hogy te értelmetlennek tartod , másnak lehet hogy értelmes...
2012. márc. 16. 22:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Első, köszi. Végigvettem pro és kontra a tényket, és úgy vagyok vele, hogy elég volt ennyi fészbúkozás. Pár évvel ezelőtt még nem is létezett nálunk, mégis megvoltak ugyanazoka barátaim, meg is beszéltünk mindenflét, olvastam újságot, netes lapokat, híreket, és felköszöntöttem az ismerőseimet szülinapjukra. Ugyanakkor ma nemcsak ezeket tehetem meg a nagy arckönyvben, hanem azt a sok baromságot is néznem kell, amit kipakolgatnak, az értelmetlen állapotfrissítésekről már nem is beszélve. Letojom, hogy ha valaki unatkozik, fáj a hasa, szerelmi bánata van, sorozatfügg, akármi. A nyaralási fotóidat pedig majd megnézem, ha találkozunk, és megmutatod, ahogy a barátoddal barátnőddel való smárolást is, és ha majd találkozunk és beszélgetünk, elmondhatod a legújabb viccedet is. Kb ennyit mondanák majd annak, aki szerint nem kellene elhagynom a közösségi oldalt. Emberek! Álljatok fel a gép előle, és menjetek ki a levegőre. Az élet odakint folyik!
2012. márc. 22. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!