Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért esik ki mindig a fülembő...

Miért esik ki mindig a fülemből a fülhallgató? Milyet vegyek, ami futásnál is jó?

Figyelt kérdés
SE K550i-s telefonnal hallgatok zenét. Amit hozzá adtak hallgatót azzal. Ha sétálok, akkor általában nem esik ki, de többször meg kell igazítani.
2009. aug. 8. 11:00
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ja és még annyit akartam írni, hogy azt nem tudom, hogy csatlakozót lehet-e kapni hozzá. Én is telefonnal használom, de az enyémnek normál fülhallgató csatlakozása van, úgyhogy nekem nem kellett vennem hozzá semmilyen csatlakozót.
2009. aug. 8. 17:35
 12/14 anonim válasza:
Jó szoros sapka a buksira...
2009. szept. 1. 00:42
 13/14 anonim válasza:
Gumisat vagy fülkagyló akasztósat.
2010. márc. 29. 19:22
 14/14 anonim válasza:
Eddig még egyikőtök sem tett ki használható linket. Könyörgöm, pontosítsatok, ne tegyetek ki olyan linket, ahol a cipőtől a hűtőig, a kipufogódobig .. stb minden van, még állig felfegyverkezett döglött katona is, csak épp fülhallgató nem. Nehéz ezt megérteni?
2015. okt. 18. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!